Obavještenja

blog-img
Ljetnja praksa za FKT studente ( Vatel & Opsti smjer)

Erasmus Summer Internships for students

Kompanija Animafest Experience (Erasmus Internships) je organizacija koja već više od 20 godina ima značajnu ulogu u pružanju podrške studentima pri pronalaženju mogućnosti za obavljanje prakse u hotelima u Španiji. U ovom periodu, više od 5000 studenata, učesnika u programu Erasmus+, je dobilo mogućnost da obavi praksu uz pomoć ove kompanije, na različitim radnim mjestima u turističkoj industriji u okviru mnogobrojnih hotela  i restorana širom Španije.

 

Ova mogućnost je dostupna studentima u oblasti turizma, ugostiteljstva, gastronomije, kao i onima koji studiraju strane jezike. Svaki student dobija besplatan smještaj, besplatne obroke, kao i određenu mjesečnu naknadu.

 

Studenti koji su kvalifikovani za učešće u programu Erasmus+ dobijaju stipendiju koja im pripada u okviru ovog programa, ali takođe dobijaju i određeni novčani iznos od strane hotela u kojem obavljaju praksu.

 

Svi studenti koji su zainteresovani za učešće treba da se registruju, odnosno da kreiraju nalog na web site-u ove kompanije.

 

Više informacija o mogućnostima obavljanja prakse, kao i o samom prijavljivanju možete pronaći na:

 

https://www.animafestexperience.net/internshipsabroad/en/erasmus-internships/