Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Info dan - master studije

Info Dan Renesansnih Postdiplomskih Studija - prezentacija master programa na Fakultetu za kulturu i turizam i Fakultetu umjetnosti

Obavještaju se sve studentkinje i studenti završne godine studija da će se u petak, 28. aprila, sa početkom u 11.45h, u Univerzitetskoj Galeriji, organizovati  prezentacija Renesansnih postdiplomskih programa  Fakulteta za kulturu i turizam, studijski program Kultura i turizam i Fakulteta umjetnosti Univerziteta Donja Gorica.


U okviru pomenutog događaja biće prezentovani studijski programi dva fakulteta sa posebnim modulima, sve aktivnosti koje se realizuju u okviru master studija na oba fakulteta, angažovani predavači, kao i druge informacije.

Svi prisutni studenti moći će se detaljnije informisati o načinu organizacije master studija pomenuta dva fakulteta, kroz prezentovani sadržaj, ali i direktnu komunikaciju sa prisutnim saradnicima.

Prisustvo studenata završne godine osnovnih studija je obavezno. Takođe, svi zainteresovani studenti/kinje sa nižih nivoa studija mogu prisustovati.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mail adrese -  fkt@udg.edu.me.