Predavači

Saradnik
Anđela Dubretić

Andjela Raicevic, udata Dubretic, rodjena je 14. novembra 1993. godine. Osnovnu skolu i gimnaziju "Slobodan Skerovic" zavrsila je u Podgorici, a 2012. godine upisuje Filoloski fakultet u Niksicu -Studijski program za njemacki jezik i knjizevnost. Fakultet zavrsava odbranom rada iz oblasti Metodike "Strategije ucenja i autonomnost ucenika". Tokom cetvorogodisnjih studija boravi na brojnim ljetnjim kursevima u Njemackoj. 
 
Svoje prvo radno iskustvo stice na kursu za strane jezike "Lingua Mont", gdje osnovcima predaje njemacki jezik. Nakon toga svoj pripravnicki staz odradjuje u skoli "Milan Vukotic" u Golubovcima.
Po zavrsetku pripravnickog radi kao privremena zamjena u osnovnoj skoli "Oktoih" i na kursevima stranih jezika "Don Bosko" i "Globe". 2019. godine zapocinje obuku za zvanicnog ispitivaca Goethe Insituta. 
 
Sertifikovani je ispitivac do nivoa B2. Od 2019. godine radi i kao predavac na German Online Institutu i predavac njemackog jezika na Fakultetu za kulturu i turizam na Univerzitetu Donja Gorica. 
Trenutno pohadja master studije na Filoloskom fakultetu u Niksicu.
 
Tecno govori engleski i njemacki jezik, a u slobodno vrijeme bavi se ucenjem spanskog jezika.
Anđela Dubretić