Novosti sa fakulteta

2
Feb
'20
Meetings for Vatel students
Dear students, We would like to inform you that the meetings with Mrs. Angela Jaksic - Stojanovic and coordinator Ms. Sanida Sabotic will take place over the next week.
Saznajte više
5
Feb
'20
5
Feb
'20
PREZENTACIJA PROGRAMA GENERATION UNLIMITED
U petak, 07.02.2020 u 12:15h u u amfiteatru AS biće održana prezentacija programa "Generation Unlimited".
Saznajte više
11
Feb
'20
Prijava ispita
Obavještavaju se studenti FKT Opšteg smjera i Kineskih studija da će prijava ispita biti otvorena od srijede 12.02. do srijede 19.02.
Saznajte više
12
Feb
'20
Studentsko sportsko društvo UDG u saradnji sa Fakultetom za sportski menadzment organ...
Poštovane kolege, Studentsko sportsko društvo UDG u saradnji sa Fakultetom za sportski menadzment organizuje turnir u basketu, pod nazivom „3x3 UDG Cup“. Pravo učešća imaju svi studenti, profesori i saradnici na Univerzitetu Donja Gorica. Sistem takmičenja će biti određen nakon završenih prijava, odnosno u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa. Turnir će biti organizovan u balon sali sportskog compleksa „Verde“ (sada „VOCO“). Ekupu čin...
Saznajte više
14
Feb
'20
Human Resources - predavanja
Poštovane kolege i koleginice, Obavještavamo vas da će gostujućeg predavača Prof. dr. sc. Velimira Sriće za studente Smjera za Međunarodno hotelijerstvo i menadžment - Vatel održati predavanja u ​​petak, 28. februara od 09.30 do 14.30 i u subota, 29. februara od 09.00 do 12.00 časova.
Saznajte više
14
Feb
'20
UDG BLOCKCHAIN CLASSROOM - 5th Cycle of Education - "Tokenized Assets and New Possibi...
Blockchain učinioca UDG-a u utorak, 18. Februara u terminu od 10:15h do 11:15h u Studentskom klubu organzuje workshop na temu:​ "Tokenized Assets and New Possibilities"
Saznajte više
16
Feb
'20
Panel diskusija
Panel diskusija "Evropska integracija Crne Gore i prilike predsjedavanja Hrvatske Savjetu Evropske unije u kontekstu politike proširenja" Obavještavamo studente da će panel diskusija "Evropska integracija Crne Gore i prilike predsjedavanja Hrvatske Savjetu Evropske unije u kontekstu politike proširenja", koju organizuje Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) u okviru projekta "Edukacijom i dijalogom do EU", biti održana u ponedjeljak, 1...
Saznajte više
16
Feb
'20
Prezentacija stipendija Evropskog Foruma Alpbach
Pozivaju se zainteresovani studenti da prisustvuju prezentaciji stipendija Evropskog Foruma Alpbach, u utorak, 18. 02. u 14.15h, amfiteatar AP. Stipendije su namijenjene studentima i diplomcima svih obrazovnih profila kao i mladim profesionalcima do 30. godina. Evropski Forum Alpbach (EFA) jedna je od najuglednijih evropskih interdisciplinarnih konferencija, koja se još od 1945. godine održava u Austriji. Svake godine okuplja više od 4.000 uče...
Saznajte više
20
Feb
'20
Tema projekta "Ideje i karakter", ljetnji semestar 2019/20. god
U ljetnjem semestru studijske 2019/20. godine, tema projekta “Ideje i karakter” je: “Vremenski voz... Ili..Putovanje kroz vrijeme…” Objašnjenje ideje i cilja ovosemestralnog ciklusa (prof. dr Veselin Vukotić) moguce je preuzeti iz fajla u prilogu. Besplatna, hard copy verzija materijala za studente je dostupna u skriptarnici “IN copy”! Srećno! Organizacioni tim projekta “Ideje i karakter”
Saznajte više
21
Feb
'20
Preduzetničko gnijezdo
Svi studenti zainteresovani da budu dio tima u Preduzetničkom gnijezdu, istražuju i budu inovativni kroz razvoj svojih ideja, potrebno je da pošalju mail na preduzetnicko.gnijezdo@udg.edu.me i zakažu termin za razgovor i prezentaciju.
Saznajte više
27
Feb
'20
Studenti Vatela u posjeti rizortu Portonovi
Studenti Vatela posjetili su u utorak, 25. februara rezort Portonovi koji predstavlja jedan od najluksuznijih rizorta u ovom dijelu Evrope.
Saznajte više
28
Feb
'20
Nepropisno parkiranje
Poštovane koleginice i kolege, U prilogu možete naći obavještenje vezano za nepropisno parkiranje.
Saznajte više