Predavači

Asistent
mr Ema Mandić

Ema Mandić rođena je 30. jula 1999. godine u Podgorici. Osnovnu školu „Pavle Rovinski“ završila je sa odličnim uspjehom. Školu za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ završila je kao dobitnica diplome Luča B i proglašena je za đaka generacije. Nakon završene srednje škole upisuje Fakultet za kulturu i turizam na Univerzitetu Donja Gorica, smjer Kultura i turizam.

Ema Mandić diplomirala je 2021. godine kao stipendistkinja Univerziteta Donja Gorica sa prosječnom ocjenom 9.50. Magistrirala je 2023. godine na Fakultetu za kulturu i turizam, smjer Kultura i turizam na Univerzitetu Donja Gorica.

Tokom studija nagrađivana je više puta zbog postignutih rezultata. Dobitnica je stipendije Glavnog grada za najbolje studente za studijsku 2022/23. godinu, kao i stipendije za najbolje studente od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore.

Tokom studija je pohađala veliki broj konferencija, seminara i okruglih stolova iz oblasti kulturnog nasljeđa, baštine, turizma, održivog razvoja, što predstavlja sferu njenog interesovanja.

Prvo radno iskustvo u struci imala je nakon završenih osnovnih studija preko programa stručnog osposobljavanja, gdje je 9 mjeseci radila na Fakultetu za kulturu i turizam na Univerzitetu Donja Gorica.

Trenutno je saradnica u nastavi i administrativnim poslovima na Fakultetu za kulturu i turizam na Univerzitetu Donja Gorica.​

mr Ema Mandić